Log ind

Er du udsat for menneskehandel eller seksuel udnyttelse eller anden  sexuel forbrydelse?

Tryst.dk er en voksen reklameplatform. Vi har oprettet en hjemmeside, hvor folk kan tilføje voksen dating profiler. Vi har nul-tolerance for seksuelt misbrug. Men Tryst.dk redigerer ikke indholdet på nogen måde. Alle oplysninger er indtastet af uafhængige tredjeparts brugere. Vi er bare en teknisk lagringsplatform til brugergenereret indhold.

Kunderne spiller en stor rolle i at stoppe menneskehandel. Hvis du ser nogen, der måske har brug for hjælp eller en reklame, der viser tegn på at være mindreårig, bedes du underrette politiet og os.

Vær ikke bange for at kontakte politiet. Politiet i Danmark hjælper dig! www.politi.dk

Hvis du har stødt på en escort eller anden sex-arbejder, som du mener kan blive smuglet, udnyttet eller underlagt, vil vi kraftigt opfordre dig til at gøre det rigtige og straks melde dine mistanker til politiet. Kunder spiller en vigtig rolle i at stoppe sexhandel og udnyttelse i Danmark. Vær venlig at gøre din del!
Tryst.dk har nul-tolerance over for menneskehandel og alle ulovlige reklamer vil blive slettet og oplysninger til politiet

Tryst gemmer alle IP’erne af brugerne. Alle tegn og oplysninger om den ulovlige aktivitet vil blive videresendt til politiet. Alle annoncer, der indeholder indhold, der er imod loven, slettes. Tryst.dk hjælper med at bekæmpe menneskehandel og forbyder alle annoncer, der indeholder oplysninger om personer, der udnyttes eller tvunget. Udover at anmelde politiet om ulovlige reklamer, har Tryst.dk ret til at gøre krav på søgsmål mod enhver, der har overtrådt vores brugsbetingelser.